• 000_fasade.jpg
  • 021_Tannleger_oslo_sentrum.jpg
  • 030_Tannlege_oslo_ved_oslo_tinghus.jpg
  • 040_Tannlege_Oslo_sentralt.jpg
  • 053-Mari-01.jpg
  • 055---Tannlege-Ombudstvedt.jpg
  • 059-Anne.jpg
  • 065--Roentgen.jpg
  • 075-tannlege.jpg

Snorker du? Opplever du dagtretthet? Bør du kanskje utredes for søvnapne?noun sleeping 947849 142b75

Har du fått diagnostisert søvnapne men synes det er vanskelig å bruke pustemaskinen CRAP?

Tannlege Oslo tannlegestolVi benytter normalt komposittfyllinger når vi behandler hull eller skifter ut gamle fyllinger.

Kompositt er et tannfarget materiale . Fyllingen blir lite synlig.

Ved ekstra store fyllinger, eller ved kraftig tannslitasje, kan det være et godt alternativ å velge porselensfylling. Denne er mer slitesterk.

Pent smil med tannblekingMange kommer med ønske om et pent smil. Det blir da giort en vurdering av hva som er riktig å anbefale. For noen holder det å bare bleke tennene, andre trenger

kanskje å skifte noen skjemmende fyllinger, få porselensfasetter, eller få en eller flere kroner ofte kombinert med tannbleking.

Rotfylling tannlege Oslo sentrumNoen ganger er det nødvendig å rotfylle en eller flere tenner. Dette fordi det er hull eller fyllinger som irriterer nerven i tannen, betennelse i tannroten eller tannen har vært utsatt for en skade. Det er ikke alltid det oppleves smerter selv om en tann må rotfylles.

Nervevevet i tannen blir fjernet, rotkanalene nøye rengjort og fylt igjen med en tett sement.

Hvis mye av tannsubstansen er borte på grunn av store fyllinger, store hull, sprekker eller frakturer,brudd, kan det være nødvendig å lage krone for å få styrke og god estetikk. Kronen lages enten i metall kledd med porselen, eller i bare porselen. Selve kronen kan lages hos tanntekniker eller på klinikken ved hjelp av 3D-teknologi.

Tannlege Oslo godetenner (utstyr)

Hvordan lukke mellomrom/avstand mellom tenner?

Dersom det er større avstand mellom tennene enn du ønsker er det mulig å gjøre noe med dette!

Mellomrom kan lukkes på forskjellige måter. Det kan gjøres ved regulering (kjeveortopedi), eller ved å bygge ut med porselensfasetter eller kroner på tennene.

Hvis en eller flere tenner mangler eller må trekkes, kan disse erstattes med bro, implantat eller løs protese. Det vurderes ut i fra gjenværende tenner hvilken behandling som anbefales i ditt tilfelle.

Behandlingen utføres i samarbeid med dyktige tannteknikere, og med kirurg hvis det er aktuelt med implantat.

Tannlegesenter i Oslo sentrum - tannbehandling

Besøk tannlege Oslo for å bevare god tannhelse

Betennelse i tannkjøttet, gingivitt, trenger behandling. Det gis grundig opplæring i hvordan renholde tennene, og tannlegen utfører profesjonell rengjøring, tannrens.

Ubehandlet gingivitt kan utvikle seg til tannløsning også kalt pyrea, eller periodontitt på fagspråk. En slik tilstand krever nøye behandling over lang tid. En langtkommet periodontitt henvises til spesialist.

C J Hambros plass 7
0164 OSLO

Telefon: 22 20 43 81