• 001d_fasade6.jpg
  • 021_Tannleger_oslo_sentrum.jpg
  • 040_Tannlege_Oslo_sentralt.jpg
  • 045_temoor-ilyas-godetenner.jpg
  • 053-Mari-01.jpg
  • 055---Tannlege-Ombudstvedt.jpg

Pent smil med tannblekingMange kommer med ønske om et pent smil. Det blir da giort en vurdering av hva som er riktig å anbefale. For noen holder det å bare bleke tennene, andre trenger

kanskje å skifte noen skjemmende fyllinger, få porselensfasetter, eller få en eller flere kroner ofte kombinert med tannbleking.

 Vi har lang erfaring i estetisk tannpleie

Tannbleking

Det finnes flere måter å bleke tennene på. Hos godetenner* tilbyr vi våre pasienter profesjonell tannbleking i tre former. Vi tilbyr følgende behandlingsalternativer:

  Bleking hos tannlegen

  Hjemmebleking - med individuelt tilpassede blekeskinner eller strips.

  Kombinasjonen av bleking hos tannlegen og hjemmebleking.

Tannbleking er ikke skadelig så lenge det gjøres på en riktig og profesjonell måte.

Tannblekingens hensikt er å ta den dyptliggende misfargingen i tennene. Dette gjøres ved at blekemiddelet vi bruker trenger gjennom tannemaljen og inn til laget innenfor som heter dentin. Blekemiddelet bleker med andre ord dentinet, som naturlig er gulere enn emaljen.

Før man kan sette i gang blekeprosessen er det viktig at tenner som har karies eller andre defekter repareres og klargjøres for bleking. Det er derfor viktig med en undersøkelse hos tannlegen for å vurdere tennene og tannkjøttet, og evt. diskutere hvilket blekingsalternativ som egner seg best for deg. Tennene må forbehandles for bleking.

Med forbehandling og klargjøring til bleking av tenner tenker vi i hovedsak på å pusse og renses bort overflatemisfarging fra f.eks. kaffe, te, røyk og snus, sammen med tannstein, for å ha en ren overflate. Som tidligere nevnt må hull i tennene behandles, og fyllingene du har være av god kvalitet. Blekemiddelet vil ikke bleke mørke fyllinger, de må evt. skiftes. Det er i tillegg også fordelaktig at bløtvevet og tannkjøttet er friskt.

Ønsker du å få bleket tennene, ta kontakt med oss på telefon 22 20 43 81.

For å lese mer om våre forskjellige bleketeknikker, klikk her.

 

     BESTILL TIME NÅ PÅ TELEFON 22 20 43 81
C J Hambros plass 7
0164 OSLO

Telefon: 22 20 43 81
Tjenester
Undersøkelse
Mistet fylling
Hjelp mot tanngnissing