• 000_fasade.jpg
  • 021_Tannleger_oslo_sentrum.jpg
  • 030_Tannlege_oslo_ved_oslo_tinghus.jpg
  • 040_Tannlege_Oslo_sentralt.jpg
  • 053-Mari-01.jpg
  • 055---Tannlege-Ombudstvedt.jpg
  • 059-Anne.jpg
  • 065--Roentgen.jpg
  • 075-tannlege.jpg

Mange sliter med tanngnissing/attrisjon om natten og kan ha glede av en bittskinne (biteskinne) for å redusere slitasjen på tennene. Andre har anspent og vond kjevemuskulatur som følge av biting og overanstrengelser i kjeven, både på dag- og nattestid. En stabiliseringsskinne vil kunne både beskytte tenner mot slitasje og avlaste muskulaturen og dermed hjelpe mot muskelspenning og hodepine utløst av overbelastet ansiktsmuskulatur.

Ta kontakt idag, så hjelper vi deg. Du treffer oss på telefon 22 20 43 81.

 

Hvis en eller flere tenner mangler eller må trekkes, kan disse erstattes med bro, implantat eller løs protese. Det vurderes ut i fra gjenværende tenner hvilken behandling som anbefales i ditt tilfelle.

Behandlingen utføres i samarbeid med dyktige tannteknikere, og med kirurg hvis det er aktuelt med implantat.

Tannlegesenter i Oslo sentrum - tannbehandling

 

 

 


Bestill time nå på 22 20 43 81.

Besøk tannlege Oslo for å bevare god tannhelse

Betennelse i tannkjøttet, gingivitt, trenger behandling. Det gis grundig opplæring i hvordan renholde tennene, og tannlegen utfører profesjonell rengjøring, tannrens.

Ubehandlet gingivitt kan utvikle seg til tannløsning også kalt pyrea, eller periodontitt på fagspråk. En slik tilstand krever nøye behandling over lang tid. En langtkommet periodontitt henvises til spesialist.

Snorker du? Opplever du dagtretthet? Bør du kanskje utredes for søvnapne?noun sleeping 947849 142b75

Har du fått diagnostisert søvnapne men synes det er vanskelig å bruke pustemaskinen CRAP?

Tannlege Oslo tannlegestolVi benytter normalt komposittfyllinger når vi behandler hull eller skifter ut gamle fyllinger.

Kompositt er et tannfarget materiale . Fyllingen blir lite synlig.

Ved ekstra store fyllinger, eller ved kraftig tannslitasje, kan det være et godt alternativ å velge porselensfylling. Denne er mer slitesterk.

Pent smil med tannblekingMange kommer med ønske om et pent smil. Det blir da giort en vurdering av hva som er riktig å anbefale. For noen holder det å bare bleke tennene, andre trenger

kanskje å skifte noen skjemmende fyllinger, få porselensfasetter, eller få en eller flere kroner ofte kombinert med tannbleking.

Rotfylling tannlege Oslo sentrumNoen ganger er det nødvendig å rotfylle en eller flere tenner. Dette fordi det er hull eller fyllinger som irriterer nerven i tannen, betennelse i tannroten eller tannen har vært utsatt for en skade. Det er ikke alltid det oppleves smerter selv om en tann må rotfylles.

Nervevevet i tannen blir fjernet, rotkanalene nøye rengjort og fylt igjen med en tett sement.

La oss hjelpe deg med tannbehandlingen: Ring 22 20 43 81.

Hvis mye av tannsubstansen er borte på grunn av store fyllinger, store hull, sprekker eller frakturer,brudd, kan det være nødvendig å lage krone for å få styrke og god estetikk. Kronen lages enten i metall kledd med porselen, eller i bare porselen. Selve kronen kan lages hos tanntekniker eller på klinikken ved hjelp av 3D-teknologi.

Tannlege Oslo godetenner (utstyr)

C J Hambros plass 7
0164 OSLO

Telefon: 22 20 43 81
Tjenester
Undersøkelse
Mistet fylling
Hjelp mot tanngnissing